Wij, Tom & Judith Veldt, zijn een ondernemersechtpaar met een passie voor ouderenzorg.

Wij geloven in “zorg met aandacht” en “dat ‘oud en zorgbehoevendheid’ niet betekent dat men aan een rijk en zelfstandig leven moet inboeten”. Behoud van levensstijl met de beschikking over 24-uurs zorg vat onze visie goed samen. Wonen en leven zoals men het hele leven al heeft gedaan en ook in de laatste levensfase mag blijven doen, met of zonder partner. Ook wanneer 1 of beiden een zorgvraag hebben. Echtparen zijn zeer welkom!

Met deze visie hebben wij in december 2014 onder de naam Van Hollant de eerste zorgvilla geopend in Heiloo: Zorgvilla Craenenbroeck. Een statig pand met een hoge mate van afwerking en dito tuin, grenzend aan Landgoed Willibrordus. Een zorgvilla voor ouderen met een zorgvraag.

Bergen heeft behoefte aan luxe zorg
Wij bieden in zorgvilla Craenenbroeck een veilig thuis met 24/7 zorg en dienstverlening aan de bewoners van de 29 appartementen, verschaffen werk aan ca. 60 collega’s en zijn partner voor een groot aantal lokale leveranciers. Bewoners wonen zelfstandig in het eigen appartement en behouden de eigen regie, terwijl wij hen faciliteren met het zorgteam dat 24/7 aanwezig is, een chef-kok, een activiteitenprogramma, huiskamerconcerten, inpandige fysioruimte, beautysalon etc.. Wij ontzorgen de familie door de bewoners de zorg en aandacht te bieden die zij nodig hebben. Familie en gasten zijn altijd welkom, zowel bij de maaltijden als ook bij de activiteiten, gewoon als familie of gast.

Na onze zorgvilla in Heiloo, willen wij graag een zorgvilla openen voor de bewoners van de gemeente Bergen, Villa Zuilenhof.

Wat ons betreft wordt de zorgvilla in Bergen eveneens een karakteristiek pand dat naadloos aansluit op zijn omgeving en die een plek vormt waar bewoners zichzelf kunnen en mogen zijn. Een plek waar de keuzevrijheid, bewonersgerichtheid, dienstverlening en oog voor detail bovenaan staan. Villa Zuilenhof heeft alle kenmerken die wij in een zorgvilla zoeken.

Zorgvilla Zuilenhof
Doordat de appartementen in Zuilenhof qua oppervlakte variëren tussen de ca. 45 en ca. 75 vierkante meter ontstaat er een gedifferentieerd aanbod, waar de keus van de toekomstige bewoners voorop staat.

Het wonen in de zorgvilla is levensloopbestendig. Dit wil zeggen dat bewoners er doorgaans kunnen blijven wonen ongeacht hoe de zorgvraag zich ontwikkelt. Uiteraard heeft de zorgvilla een ‘open deur’.

De zorgvilla creëert ook een aanzienlijke werkgelegenheid voor de gemeente Bergen en haar directe omgeving. Naar schatting zullen er circa 60 collega’s nodig zijn om de toekomstige bewoners de zorg en dienstverlening te bieden die zij nodig hebben, verdeeld over ca. 35 FTE’s. Daarnaast zal de zorgvilla net als in Heiloo zoveel mogelijk bij plaatselijke leveranciers betrekken.

Voor meer informatie verwijzen we graag naar onze website via www.vanhollant.nl.

Heiloo, 18 september 2018

Judith en Tom Veldt